Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det är för sent


Nu är tid att älska

att ge och ta

innan det är oåterkalleligen

försent


Nu är tid att älska

att bli älskad tillbaka

för den man är

för att man är 


Nu är tid att älska

för sedan vet vi inget om

skynda hit

kom!











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-21 18:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt och vackert diktat om att leva i nuet.
2020-09-22

  bibbi ahrnstedt
Så bra skrivet och tänkt, så är det, kanske bråttom
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP