Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förtrollande sprödklocksröster

Suggestivt
sugs min blick
djupare in
i ormbunkshavet

Där grönglitterflöjter
spelar i solstänk

Sprödklocksröster
spinspinner den skiraste
klorofyllväv över åbädden

Förtrollad smyger jag
mot hemligsalen
med bladvalven som
tak ovan mig

Nymfkören sjunger
sina magiska ramsor

Anar
någon väntar mig där




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-08 19:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text med väl valt foto som förstärker textens innehåll!
2020-09-09

  BenGust VIP
"Sprödklocksröster" rättar jag till.
2020-09-08

  BenGust VIP
Musikania "all over the place".
Tänker Bo Hansson på hammond i sagoform; tänker svagt tonande gregoriansk kör eller varför inte vokalgruppen Gals and Pals med "sprödkocksröster" ackompanjerade
av "grönglitterflöjter".
Textens målande karaktär ger upphov till rikhaltig uppsättning associationer.
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP