Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän


VärDe

När du ringde och med svag darrande röst idag och viska
vet du vad jag har gjort??

Mm då kröp kalla kårar genom min ryggrad ,håret på kroppen reste sig och tanken hann komma
Skit också, nu har hon varit på kommunhuset och skurit halsen av någon eller något annat hemsk

Hade du det?
NEJ!
Fan alltså
Du hade köpt en bil som du så väl är värd! Fantastiskt Grattis Äntligen!!

Hur kommer det sig att du,jag och så många med oss får känslan av att vara dåliga för att vi tar för oss av livet?
Vi är ju ändå alla här för att leva det livet som erbjuds här
annars är jag säker på att vi hamnat någon annanstans

Nä vi är fan värda
ALLA är värda UTAN att varken dömma sig själva eller andra
Lixom....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-08 20:02



Bookmark and Share


  SatansSon
du har rätt. man ska inte skämmas om man är frisk, sund och lycklig
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP