Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan jämna

 

En gratulation till dig idag
det måste jag här få lämna
Fast du inte vill tro på och fira
att du fyller nästan de jämna

Tid som går sätter sina spår
det kan vi inte slippa
Men utan åren kommer ej ny vår
vi lever och längtar till nästa

Visar min kärlek och tro
med en rosa orkidé
Vi ska bygga vår sista bro
under åren som framför oss väntar




Fri vers av Litchi VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-08 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP