Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppvaknande genom polisrapport!


Äntligen

Öppna ditt hjärta
till din nästa som kommit
HIT.... som med våld och
förnedring vinner makt och
stjäl från Landet som gav en fristad.


Ingen kontroll på de som gick
in genom en öppen dörr.

Om du inte böjer dig för förtryck
så ska du straffas med att du kallas
rasist och i värsta fall utsätts för våld.

Skrämmande utveckling!
Vår statsministerns
rädsla över att säga att det handlar om
människor som inte vill inordna sig i
landets lagar och regler gör mig vettskrämd.

Det är som en bumerang som visar att som
man sår får man skörda.

Vår statsminister har tystnat av rädsla
att bli kallad rasist och tappa sin gloria.

BRÅ har ju klargjort för Stefan att det
handlar om social utsatthet.

Skolan och socialen kan inte förändra en
kultur som inte vill förändras.

De söndrar genom att härska. Infiltrationen finns
idag på många nivåer i samhällskroppen!











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-08 20:49



Bookmark and Share


  Koloristen
Stoppa asocialdaltet!
2020-09-14

    lydriket
Utmärkt brandfackla om ett land i brand.

Tidigare otänkbara tankar börjar tangeras i vänsterhänta regimmedia.

Som ringar på vattnet sprider sig nu upplysningsljuset i den fart som är vattnets.


2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP