Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en röd signal

Allt vibrerar när himlavalvet brinner.

Jag undrar vad som sker i underjorden?
Eller sker det i nya dimensioner?
Dimensioner vi inte lärt oss något om?
Vad händer där i mellan?
Bland alla frekvenser och strängar?

Jag vet bara att himlen brinner,
som en röd signal.





Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-08 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP