Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

När jag står under natthimlen
Stjärnor och månen beundrar
Står ensam och tyst i mörkret
Denna stund skulle delats med dig
Liksom alla dagar och år som gått
Du fattats mig sen den kvällen
Vår plats i livet som hållt oss isär
Försökt stå ut och ha tillit
En kamp inombords av känslor
Hoppet kommer jag alltid ha
Ger aldrig upp tills du är min
En väntan tills du är mogen
Då jag har en djupare förståelse
Ett vi hade inte kunnat bli tidigare
Så många år sedan mötet som förändrade allt
Första och sista gången vi sågs var där
Vi står under stjärnhimlen tillsammans
Där vill jag föralltid stanna med dig
När mina ögon sluts för sista vilan
Jag är tillbaka på vår magiska plats





Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 115 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-08 22:11



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Ja men håller helt med! Människan är komplex både kvinna som man. Tack för respons!
2020-09-09

  SatansSon VIP
fränt diktat. en kille vet sällan vad tjejen vill. och även om hon vill kanske han av rent vansinne är passiv.
2020-09-09

  Kaffedivan
Tack så mycket för din fina kommentar!
2020-09-09

  bibbi ahrnstedt
Fint diktat, oh vilken magisk plats som jag önskar mötet ska bli sedan
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan