Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har ju alla en fasad, vare sig vi vill eller ej...olika svår att ta sig igenom


Bakom den varma fasaden

Jag minns det som igår 

och det hände ganska nyligen

 

Dina ögon fastnade jag för

på en bild... så ytligt ändå? 

Några dagar fick passera 

tills vi möttes en första gång

Du satt där med en kaffekopp

4 knappar uppknäppt på svart skjorta

pratande, skrattande, varm och vacker

 

Min egengjorda varma fasad var tänkt som ett skydd

att hindra människor från att komma för nära

Så var kanske tanken även nu

vad vet jag egentligen? 

Förtrollad i dessa ögon släppte jag mina vapen

ville inte stå emot

Satt kvar oskyddad och naken inför känslan

 

Ja jag minns det som igår

och det hände ganska nyligen

 

Den egengjorda fasaden var inte längre ett skydd

jag vågade bjuda in i mitt innersta

dela glimtar av min själ

Något inom mig läker nu

stillar sig till ro som det så fint heter

 

Ja jag minns det som igår

även stunder som ännu inte varit...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-08 22:24



Bookmark and Share


  papessa
ligger mycket i dessa rader som berör , berör mycket
2021-02-23

  ~Leonardo~
Fint! När man känner sig som en bättre människa, ihop med någon man genuint gillar.
Ja då rämnar fasaden, och man vågar visa sitt sanna jag! Vackert formulerat av dig!
2020-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du