Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUMÖGD.

Byfånens leende tankar,
en isolerad företeelse.
Ser upp emot månen
med synpunkter,
skrapar med hoven.

Slutligt skrevs vitskägstanke.

innan befrielsen
åts till lunch
fyra svarta hönsägg
kvartärt spar
åtta månader
med ett vakuum

När vi landat, nu


oskodd kvinnan går
till brunnen.

© Bosse 8 september 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-08 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten