Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanakas memoarer

Läste en mening som led ung så här Tanakas memoarer ett falsarium i ett fungerande metanarrativ. Jösses vad di kan de pojkera vad betyder nu detta? Jag blev nyfiken och ville veta mera särskilt gällande ordet metanarrativ så jag grävde fram min 14:e upplaga av SAOL. Upplaga 14 är den senaste och fann i likhet med en visa "där stod ingenting". Jag tror att visan hade titeln "Beatrice Auror". Men jag kan lika gärna minnas fel. Jag hade en gång idéen att skriva en bok som jag skulle ge titeln Liten hjälpreda för blivande snobbar. att använda sig av ord som inte ens finns med i SAOL är väl kanske snobbismens överkurs vad vet jag.
Nu har jag tankar på att skicka frågan vidare till radioprogrammet Spraket kanske kan jag få hjälp där.
Högt flyga orden blott tanken stilla står ord utan tankar sällan himlen når
och här lutar det mot en kraschlandning.




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-09-08 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP