Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gruset

jag ligger ensam här i gruset
undrar om du vill följa med hem sen
jag ligger här, mitt i lyckoruset
i fönster runtomkring mig tänds alla ljusen
jag bryr mig inte om de ropar
jag vet att du ändå inte hör
jag snubblar ner i alla mina egna fallgropar
här ska jag ligga tills jag dör




Bunden vers (Rim) av citronfjäril
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-08 23:05



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Bra skrivet om någon som är desperat
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril