Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Småklyschigt infall.


Poesi

Penseln är av ord
Målarfärgen är din själ
Världen ett kanvas




Bunden vers (Haiku) av Verner Ask
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-09 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask