Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska sjungas med melodin från ”Ja nu så vill jag sjunga att sommaren är skön”


En sång om pandemin

Ja nu så vill vi gärna
bli av med pandemin
om hälsan vi vill värna
och slippa medicin.

Vi vet att covid slukar
och tar vår energi
samt glädjen den förbrukar
som följd blir terapi.

När ska vårt lilla vackra
och långa fina land
förstå och sluta kackla
ge munskydd åt varann.




Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-09 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP