Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den fria fågeln

Den fria fågeln fångats in.
Plikt är dess grindvakt.

Fjättrad på en stilla pinne.
Långt från lustens nyckfullhet.

Bortom fara den kan nu leva.
Men dess prakt syns ej mer




Bunden vers av Spexer
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-09 06:22



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Usch så sorglig :-( Men fint beskriven :-)
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Spexer