Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka och svaga ord

Starka ord och svaga

Förmedlar ibland så mycket mer

Än bara det som går att läsa

För det är tankar känslor

Som någon vill förmedla

Och ibland räcker orden inte till

För att få fram hela bilden

Av vad det är som bor

Där i djupet på oss själva




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-14 08:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland blir bilden fullständig, ibland bara fragment av en helhet!
2020-09-14

  ULJO
Många gånger starkare mellan raderna

2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP