Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ooooookej... Googlade på att skriva dikter för att komma igång och hittade en uppgift där man skulle rimma om hat.


Skatan och glassen

Dig vill jag hata
din förbannade skata
som tog min glass
en gång i femteklass
du tog den och försvann
min ilska den brann

Var är du nu? är min fråga
du skulle bara våga
ta min glass en gång till
femteklass all over again - står tiden still?
Jag vet att jag har blivit stor
men den brinnande ilskan fortfarande i mig bor

Skatan är försvunnen
glassen kom aldrig till munnen
Men jag saknar skatan för den var min vän
femteklass all over again - allt jag hade var den




Fri vers (Fri form) av FridaWatson
Läst 136 gånger
Publicerad 2020-09-09 09:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kul dikt om den tjuvaktiga skatan!
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

FridaWatson
FridaWatson