Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döm aldrig orden

Allas tankar har rätt att blomstra,
på poeters papper bliva nerskrivna,
ingen äga rätten att beklaga
eller att se ner på någons verk.

Tankar och ideer svävar fritt
det äro upp till var och en att fånga
orden, att ge dem en uppgift och ett
värde, döm aldrig orden, de lever.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-09 09:46



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fin beskrivning av Det fria ordet.Applåd!
2020-09-15

  Lars Thorelli VIP
Din vackra beskrivning av det fria ordet landar fint i demokratiernas mylla.
Helt rätt att känna pennans pennans bekännelse som vårt eget rum särskilt i detta forum för poeter.
I dessa dagar går mina tankar med bestörtning till kamrater i flera diktaturer.
2020-09-15

  BenGust VIP
Fritt svävande ord med ett uppdrag och ett
egenvärde, som kan bli till mervärde för andra.
2020-09-09

  Öknens Ros VIP
Klokt tänkt och sagt.
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP