Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Det kan vara så bedövande vackert. Morgondimman som lägger sig över sjön. den omärkbara vindilen som skingrar den. Rodnaden på himlen, ljuden som rullar fram, droppar som faller, liv som lever obekymrat omedvetet om sin egen dödlighet.

Det kan vara så bedövande tyst. Som om ingenting fanns, som om att det inte fanns något ljud, allt var bara en hägring. Det kan vara så bedövande högljutt. Fåglarna en vårmorgon. En vägg av ljud.

En dag ska allt som är vaket somna, domna, falla tillsammans med glömska.
En dag ska jag inte se morgonen. En dag är allt det vackra svart.
Bara minnet av en upplevelse ska leva.

En dag ska mina minnen leva kvar i de som är kvar efter.
Kanske




Övriga genrer av magnus lorentzson
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-09 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnus lorentzson