Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

 

 

längtar närhet

ditt hjärtas puls

värmer

min ensamhet

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-09-09 11:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
...och blodtrycket ökar...
2020-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens essens i kortform, med stort innehåll.
2020-09-09

  Kungskobran VIP
När två hjärtans puls blir ett
då brinner kärleken
2020-09-09

    Lena Staaf VIP
Vackra kärleksord. Säger allt!
2020-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2020-09-09

  ULJO
Kärlek och närhet. Trösterikt.
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP