Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nattord

Tillhörigheten
i ett forum så starkt
kan känna mig offentlig
trots hemlig jag är
för det kvittar
här kan jag finnas
helt ut naken
i ett fönster
adress okänd förstås

här gäller tryckfrihet
yttrandefrihet
frihet på alla vis
ögon som lusläser
i en annan del av Sverige

jag har poeter
på min sida
runda ord som beskydd
bokstavsintelligens
tillhörighet
under nattens tysta
magiska timmar

kanske en knorr på det




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-14 00:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
trött nu. var vaken till fem. men dikten håller bra. jag själv fixade min immanuelkarlsson.com blogg under natten
2020-09-14

  Annie b'larsson VIP
Jag tycker man ska klaga när någon försöker förstöra tillvaron för en. Man ska skrika ut det. Det ska inte vara tillåtet.
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP