Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtspecialist

En stilig hjärtkirurg från Elsass

lagade brustna hjärtan en masse

inte med nål och tråd

men med själavård

och komplimanger i stora lass!

 

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-09 12:12



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Säkert en bra metod om
han inte gick till överdrift.
Roligt med nya limerickorter.
2020-09-11

  Marita Ohlquist VIP
En herre med klös
han blir aldrig arbetslös!
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick