Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blev motsatsen av allt det vackra, vi ville vara

Storstäder har aldrig varit
så stora
Som den kvällen när jag
snubblade omkring med
Mina trasiga gymnastikskor och
kastade fimpar med rött läppstift
Mot alla dom som någonsin
älskat mig


Solen kan skina mellan
tusen tårrandiga gardiner
Torka alla blodiga hjärtan
men alla unga andetag kommer
Fortsätta att pusta opium
i en ojämn tonårstakt

För jag speglade mig i ditt
hjärtas hänglås under alla dom
Nattmörka timmarna jag tillbringade
med att banka smeksamt för att
Få dig att öppna upp utan
att känna smärta


Och det ryktas om uppror
i gränderna här omkring
Medan jag ligger vaken och
döper länder efter
Alla smeknamn som prytt ditt
huvud
Döper du hjärtat efter den
smärtan som slår
Slår sönder

Vi har alla halsat
återanvända tårar i form av
Äcklig sprit och
låtsas varit dumma för att
Slippa bevisa motsatsen


Och jag har älskat dig
älskat smärtan
men nu gör jag det aldrig igen
Och jag döper alla dom
som vilar sina röda läppar mot dina
Till Alice med föraktet
Alice, med den stulna kärleken

Jag har älskat
älskat
Hur hjärtslagen smärtat
gått i maskopi med någonannans
Naiva ögon och bildad pakt med
en dåligt maskerad lögn för nu
Har jag insett att;

Jag ville ha dig och du
ville ha
\"Roligt\"




Fri vers av unhappyvoices
Läst 679 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-14 07:16



Bookmark and Share


  Bump
älskar det här ju.
älskar dig ju.
aaaah.
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.