Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt linne

Min
Du har ett nytt linne
på hyllan
som väntar
svart,
Längre med
spets över din
stolthet
Kom
får du prova




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2020-09-09 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP