Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smålänningen


• Kortkort 2

Fössta tosdan i mass
i bästa stass




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-04-08 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP