Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mejeristen


• Kortkort 5

Mejeristen trodd,
I fil good!




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2021-04-29 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP