Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corontän-raid

Vi gör våra raider
var 14:e dag
- upp nu med tuppen
gamla nattsuddare

cyklar till ICA
handlar tre kassar var
mat och rengöringsmedel
trisslotter, tidning, choklad...

Marinera fläskkotlett och ugnssteka den
stuva champinjoner, steka lök
njuta kökets fyllnad av dofter
skämta om att meningen med livet är att äta gott...

och vi smuttar gott kaffe med något sött därtill
och jag bläddrar i en M-tidning
och ser fram emot att strax ta siesta med dig
somna och vakna och hångla lite och somna igen...




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-09 18:26



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Gott att läsa att ni njuter!
2020-09-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt och livsbejakande om livet i coronatid. Det finns i alla fall en hel del att njuta av:)
2020-09-10

  ULJO
Kärlek kan inte beskrivas så mycket bättre. "vakna och hångla lite och somna igen". Helt underbar text.
2020-09-10

    Lena Staaf VIP
Härligt skrivet om liv och stök i coronatid. Gillar speciellt sista versen!
2020-09-09

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om vardagsglädje, visst är livet annorlunda nu, men det finns mycket att ta vara på och njuta av!
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP