Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
räcker nog inte med att stanna inne...


Hösthot

Melodi: "Vårvindar friska"


Höstvindar blåsa
håna och låsa
människan in i bostaden sin
Kom inte ut
för då är det slut
på livet för denna gången
Vill du bli kackerlacka igen
så får du vänta länge, min vän
Först blir du Hitler
sen Mussolini
Stalin och anakonda

Stanna du inne!
Liv på en pinne
kan vara roligt om man är tupp
Masken i jorden
snart svunnen vorden -
bort tonar svanesången
Lucker blir aldrig jorden nåt mer
viri förökas, bli fler och fler
Tyngsta klimatet
bär rena hatet:
Upp ska ej någon stånda!







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-09-09 21:17



Bookmark and Share


  ULJO
Fint nytänk till denna fina melodi
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP