Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord





Alla vägar bär till Rom,
men jag ska inte dit

Vatten under broarna,
fast en torr flodbädd från en sinnad brunn

Jag lever,
för att himlen inte vill ha mig och helvetet var fullt






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-09-09 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2