Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillit-ett palindrom. Där möts vi i mitten. Tack!


... ... ... BUD ... ... ...



Tillit

skapas

genom

ge












Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-26 18:31



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant
2020-11-26

  Poeten Salvador VIP
Att tänka på
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria