Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STENKAKA

börjar nu skriva
gnälligt snäll
lik en skiva
ett
åldrigt medium
naturligt vax

doftar ej på Spotify
men delas tusenfalt
digiundret medialt
Android med smek

och töntig röstmodul

naken bild i bakgrund 
fibban säljer
mammor sväljer
svunnen tid
men
oskuldsfuktigt drömd

© Bosse 10 september 2020.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-10 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten