Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas skrivarglädje

En stark blåst viner genom staden

Dansar mellan trä sten och betonväggar

Tar med sig en tydlig doft av höst

Som fyller mig med hoppfullhet

För jag förknippar hösten med styrka

Framtiden lägger sig till ro

Under fallande löv och regn

Stillhet och frid inom mig

Medan allting känns starkare och klarare

Färgerna luften och dofterna

Hösten andas mina lungor fulla

Av skrivarglädje




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-10 07:38



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Hösten är glädjemed alla dess färger och lugnet infinner sig bra tänkt
2020-09-10

  ULJO
Din text ger hösten hopp om livet. Fint framfört.
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP