Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min far hade en trädgård och nu ser jag honom lämna den


Att vara där när du vandrar dina sista dagar


Som torkade fröställningar
Förvridet blinda blickar
De där minnena av svalor

Dina oseende ögon i mina
Hinnan av ordlöses
Du och jag i evighetens glömska

I dag hade du varit på resa
I en trakt som inte längre finns
Vi hade vandrat tillsammans

Jag höll i dig som i en älskad bukett
De blommor vi plockat tillsammans
Livet du lämnar

Dina ord i mina när du lämnar mig ensam med pionerna
Vissnande där du målade ditt liv
Du och jag och hösten


.....




Fri vers av Ninnesdotter
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-10 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter