Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur senaste drömmarna, mixat material


Rondell # 18 : Borta??

 

 

Kvar står bara de fyra hjulen. Jag har lyckats parkera en lånad bil invid de ofantliga hyreshusen. Så långt är allt ok. Förväntas plocka med mig resten av detta ovana fordon. Dock i mina händer återstår blott brevbuntar samt ett långt, uttänjt, midjebälte. Anna som också ska orka bära brev till hela gården, ser inget konstigt i upplägget. Men jag måste undra : Vart tog motorn, karossen och allt vägen?!?! 

 

 

Sitter relativt högt i luften på ett ensamt tågsäte. Trots att det sluttar nedåt den enorma mässlokalen, och säkerhetssele saknas, glider jag ingalunda ned. Därnere kommer karnevalståget äntligen gående, med glest spridda dansöser. På sätet bredvid har jag placerat sex inplastade jordsäckar, med mat och fynd från marknadsstånden. De ligger också kvar, som vore de egentligen en väluppfostrad nallebjörn.

 

 

Balanserar en bägare vatten runt de övriga kursdeltagarna. Först sitter de och pratar privat, i ingen direkt cirkel. Senare är där dörrar på varje plats. Bakom varje förväntas en elev komma utrusande. Då har jag redan tagit en promenad med bägaren, utomhus längs ringmuren. Där stödde jag min gamla kompis likt en krycka för hans knä. Ändå kom han aldrig fram till skolsalen, som jag nu är tillbaks i. Dörren mittemot min plats har hamnat snett; så både tjejen och jag blir överraskade att just vi möts. Smala korridorer har skapats för varje par deltagare, vari hela klassrummet tycks som borttrollat. 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-10 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP