Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öronlom

hör
gör
jag dåligt numera
men inte så uruselt illa ändå
att
inte kulingens samtal med trädens kronor
når mig
och
det är alltid en tröst i sorgen
nu
när alla viskningar försvunnit för mig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-10 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP