Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eine Grenze

Jag måste grenze haben
konturer i svart tusch
höga taggtrådsstaket
övervakningskameror med
varningslarm till hjärtat
pulserande röda

vill inte bli ett
med allas tankar
utan vara en individ
ett singula
som kan säga nej
med stora bokstäver
N E J

släpper in i förrummet
the fine room
bara du inte tar över
mitt område, mitt palats
min grenze
animus meus




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-10 15:38



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag tycker nog att du är jättetrevlig. säg inte nej. säg kanske kanske kanske, som sven ingvars sa.
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP