Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slukhål


jag har stirrat ner i det svarta hålet

till och med stoppat handen däri

dock tog jag upp den snabbt

tack och lov med alla fingrar kvar


jag har omslutits av den gråa dimman

sovit många nätter däri

också många dagar

tack och lov vaknade jag 


jag har badat i det djupaste hav av vanvett

sett syner och hallucinerat

jag var förföljd och övervakad

tack och lov tillfrisknade jag


ibland snuddar jag vid hålet, dimman, vanvettet

bara en försvinnande kort millisekund

jag vet vad jag har och jag är tacksam för det

men ibland vissa stunder måste jag blunda hårt


för att inte försvinna











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-10 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP