Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon

Hon hon hon hon hon hon
hon hon hon hon hon hon
hon hon hon hon hon hon

just hon
med den skrattiga rösten

det är Henne jag vill ha
sen




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-10 17:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag vill ha en sån jag med. en lillgammal kvinna som lolitaskorna passar på ännu.
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP