Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ KÄRLEKS VATTEN - tanka

Trollslända landar 

ett smycke på solig vägg

ser sig storögd omkring

strax lyfts glänsande vingar

flyger mot parningshjärta




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-09-10 17:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vad jag gillar trollsländor. Har en stor en i ryggåstaket. En drake från Kina. I år har ingen kommit och satt sig på mig men de har flugit över min äng.
Tack för att du påminner.
2020-09-13

  Niliboy
Jag har en mugg med trollsländor på, lika fin tror jag som din dikt!
2020-09-11

  Cikoria Blå VIP
Jag ser bilden. Vackert.
Dikten fick mig att fundera på människor som mist synen. De kanske kan ha extra stor glädje av sådana här dikter som ger en bilder?
2020-09-11

  ULJO
Vacker dikt om den mytomspunna sländan
2020-09-11

  Feliaxel VIP
Vackra rader om dessa fantastiskt vackra trollsländor
2020-09-11

  Kajan VIP
Ren, klar och rätt underbar, bravo!
2020-09-10

    Sefarge VIP
Finstämd hyllnings skrivelse
Dessa magiska flygare!
3-7 år i vatten sedan
Förvandlingskonsten
i sin puppa för några
enstaka dagar
i svävande
Frihet!
;)
2020-09-10

  Fem hjärtan VIP
Vacker!
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP