Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hitanför livet bakanför blivet

 

Jag dog aldrig
dock livet stack

likt levande död
i ett zombieland

ständigt på jakt
efter tillfreds bli  

leva och låta dö
ej bara för Bond




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-11 23:16



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja livet.....det är nyckfullt!
2020-09-12

    Lena Staaf VIP
Sorger och besvikelser utarmar, ger tomhet. Sen tar livet nya,tag.
2020-09-12

  Öknens Ros VIP
En jakt på det som ständigt gäckar.
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP