Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stackars lilla blomma

Du stackars lilla blomma
som hänger i din vas

Är solens strålar tomma
igenom fönsterglas

Du minns din forna säng
bland tuvor och bland snår

Den blomsterprydda äng
där dina syskon står




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-10 18:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
blommor är skönast där de står
de vissnar fort i vas
riktigt fin dikt
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant