Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest


Trauma

Taggtrådens rakblad
äter sig igenom huden
skär sönder den i småbitar

hjärtat slår hårt
tiden tickar iväg
andetagen

det svartnar
tystnar
stillhet

andetag
en viskning kallar
det är dags att
samla kraften
stiga upp








Fri vers av Eleni_
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-11 21:58



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"en viskning kallar", och tanken för mig till viskleken där orden förvanskas men samtidigt förblir klarsynta, och jag anar att orden finns därunder. Intressant.
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Eleni_
Eleni_