Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Anemone 13



Prydnad

Du visar mig
ditt hjärta
utan att dölja,
och jag ser
världen öppen.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-26 12:24



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Underbart!


Tack!
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP