Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gilla

GILLA

folk vakar sina
gilla-markeringar
som om de skulle få inbrott
i sin villa

folk samlar sina
gilla-markeringar
som om de vore mer
än ett galleri av koder

folk läser sina
gilla-markeringar
alltmedan ”Brott och straff”
samlar damm

skapta av blekfeta programmerare
som vunnit terräng och förtroende
hos samhällets tronryttare

knappast ansvarskännande
gödslas komplimanger
i meganarcissisternas saluhall

strör någon ut en komplimang
studsar den tillbaka
med en blinknings hastighet

”vad fin du är”
”du är”




Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-09-10 22:07



Bookmark and Share


  Maja Ivan
Huvudet på spiken!
2020-09-12

  stormengudrun VIP
Spännande...och faktiskt lite otäck:-/
2020-09-11

  AiA Maria den fria
”i meganarcissisternas saluhall”...
Ja det är alldeles lysande!

Tack!
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP