Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick

Så mycket förväntningar
Man hoppas och tror
En längtande pirrig känsla
Spänning och bekräftelse i ett
Det man antog skulle hända
Har kunnat sett allt i detalj
I sinnet hur det skulle vara
Hur det skulle kännas
Men på ett ögonblick
Allting är över för gott
Förståelsen för det som blev
Men ändå sviken och ledsen
Tystnadens tomhet kryper på
Acceptera ett val som ej var mitt
Släpp, glöm och gå vidare
Så är livet och det gör ont
Sviken många gånger förut
Av olika slags anledningar
vanan av att det är så det blir
Omfamna känsla med kärlek
Ty allt har sin mening ändå










Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-10 22:40



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finns även de som riskkalkylerar och skruvar medvetet ned sina förväntningar.
Men då kan det knappast nån gång bli riktigt glatt heller.
I såna fall törs man inte spela för att vinna, utan går in för att förvara sig i stället.
2020-09-20

  Kaffedivan
Ja precis! Livet är ingen dans på rosor direkt!
2020-09-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
livet som det är
2020-09-20

  Kaffedivan
Verkligen! Tror det till 100 procent!
2020-09-18

  Julio VIP
Ja, allt har sin mening.
2020-09-18

    Steff...

2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan