Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Stegen ekar tomt där jag går
blicken ser men ändå inte
hoppas jag någon gång förstår
vad som egentligen hände

Minnena fladdrar fort förbi
vill minnas men ändå ej
hjärtat känns så tomt inuti
helt ensam känner jag mej

Ekot det flyger med vinden
tar minnena med sig från mig
men tomheten fastnar i grinden
suddas inte - den säger blankt nej


 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-17 18:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra dramatisk vers om hur minnen lever sitt eget liv, tangerar verkligheten medan man försöker hålla fokus på nuet...
2021-02-24

  Stisse
En fin dikt som har en fin rytm med rimmen som extra krydda. Känner igen mig i det som du beskriver.
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP