Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De borttappade orden

 

Orden försvann 

Någonstans på vägen

Jag hitadde dem i botten av 

En övergiven brunn 

De får ligga där 

Tills någon drar upp dem 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-11 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP