Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vaknade mycket tidigt på morgonen, skrev detta och somnade om.


Skråmor

Rötterna – mörk bark, bittra gåvor
med silverklockor bundna och förvisade
ur parkens famnande grönska
där fåglarna ännu dallrar på pilträdens grenar
som frukter av besk koppar
och vi minns inte hur vårt blod smakar
vi minns inte
brevknivar av etsat tenn, vaxsigill
över dockornas ögon
nattens skälvande kadaver i din bädd




Fri vers av Grävling
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-11 12:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det latenta dröminnehållet utkristalliseras till en dikt.
Spännande
2020-09-12

    Lena Staaf VIP
Hiskeliga drömsyner.
2020-09-12

  Ulf Carlsson VIP
Det är mycket man behöver få ur sig innan man kan somna om!
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling