Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig som just nu kämpar dig genom livet

Till vännen som just nu försöker ta sig genom livet
och gör det för att äntligen kunna hitta hem...
det är en process som kommer att ta din hela tid i anspråk,
du förstår väl att det du har byggt upp under hela din livstid
inte kan ändras på en eller två dagar?

Nej det kräver all din tid, all din ork, all din livsvilja och kanske
några av dina "vänner". För tyvärr så är det så att inte alla vill
eller kan förstå det du just nu går igenom, de kan inte sätta
sig in i det, inte känna den empati som behövs för att kunna vara
det stöd som du just nu och framöver kommer att behöva.

Ja det gör ont att mista "vänner", men bättre att mista dem,
än att mista din själ och kanske ditt liv! Kämpa! du måste kämpa,
ingenting är gratis här i livet, men bara du ja bara du kan
förändra ditt liv och göra det till det du vill uppleva och känna.
Vi, dina riktiga vänner finns kvar och vi är din livboj nu och framåt.

Ensam är inte stark, men om man bestämmer sig för att kämpa
hela vägen trots att man kanske känner sig ensam just då,
så kommer det att löna sig, för du finner dig själv och den du
egentligen är...och du kommer också att känna och se vilka
som finns där för dig och som uppskattar och älskar DIG!




Fri vers (Modernistisk dikt) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-11 12:53



Bookmark and Share


    Askanden
hjälpa folk hem
och
bygga för den som inget hem har.
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP