Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är bara en vanlig hyresgäst som författar här och säker är vi fler därute men hur hittas vi av samhället?


När de inte Ser.

Ja och visst skulle kyrkan få sin granskning självklart men det visade sig att den äldre civila polismannen inte kom någon vart varpå han började mest liknas vid en sur gammal man och nu lät kyrkan mig ta rollen som dennes mans spanar kollega och nu gick det verkligen för honom ja bokstavligt talat rätt i byxan underbart tänkte jag så på det sättet kom vi vidare och upptäckte hur bra kyrkans metoder är i frågan om trovärdigheten hos den misshandlade kvinnan och hennes riktiga status just den som öppenvården och även den slutna psykiatrin gärna missar på grund av både platsbrist och intresse för de barn som drabbas i tredje hand där samhället tagit mannens parti. Ja så var vi tillbaka till kyrkan och deras mentalitet är grymt bra att se, de vill alltid vara bäst. Underbart och nu framtagit något som säkert skulle kunna vara av intresse för Svenska Staten, nej det blir inte SS i förkortning även om vi brukar använda förkortningar inom Agenturen för våra kvinnor och män för den delen också. Vem som bistår Agenturen är väl känt SS. Så vidare då, en upphandling med kyrkan behöver fortsatt utredning och kanske deras möten med kommunen kunde blivit lite bättre. Polisen skulle kunna ha nytta av deras "lögndetektor" och de tuffa män som är utbildade för att se sanningen i kvinnorna. Vi ska inte glömma att i en kärnfrisk misshandlad kvinna gömd inom en hård "hud" finns en nerv som säger allt om livet och dess utsatthet, vi kvinnor som är oskyldiga.

Vi som gömmer oss inom oss själva för att skydda det friska som förövaren är ute efter och varför förstår ni inte det ni som är personal i samhället varför?

Och alla pengar Staten ger ut till allt.

Var kommer dessa pengar ifrån?

Om det blir rätt behöver vi inte
en massa pengar till "välfärden,
det behövs pengar, medborgare
till de utsatta i förorts-områden
som behöver aktivitetsersättning
och de iordningställda hyresettor
som skulle kunna vara ett stabilt
"den rätta vägen till det nya i livet"

-Vem vet om Regeringen kan låta oss skriva boken
som jag givit titeln " Nya villkor i ett farligt Sverige"
där vi alla som är rädda och utsatta berättar varför.

Tack Kyrkan för ert förtroende.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-11 13:13



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Vem ger oss rätt att leva när en annan människa blivit dödad för våra liv?
2020-09-11

  Koloristen
Se! Se! Se och lev! En blick på den korsfäste livet dig ger.
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP