Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslors spel

Håll ut ge inte upp

Brickorna   ligger klara för dig

Ta en för längtan

ta en för glädje

Se brickorna  läggs i ett känslospel

tappa inte bort dig själv

När tillvaron nu förändrat sig

ta vara på lugnet 

ta tiden för dig

Känslospelet följer alltid livets gång

Då luckorna är fulla

Finns bara en sak

att göra kliva över alla

Se styrkan i livet klarar allt övervinner smärtan......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-11 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP